Jagad! - LÄS!

Hej hej bloggen!
Nu måste jag berätta en jätte läskig sak som ni får tro vad ni vill om men ni måste läsa detta!!!, men det är sant iallafall! Jag har sett det med mina egna ögon!
Igår var jag och Malin ute och sprang runt svanberga, (där jag bor)
Då sprang vi bl.a runt skolan, vi stog och vilade vid ingången av skolan på baksidan och då såg jag något i skogen som glimmade (det var kolsvart ute) jag fick panik och sa tyst till malin att vi måste gå runt skolan och gå mot lamporna, då gjorde vi det, men det var kolsvart där också, förutom vid ingången på andra sidan, vi stog där och lyssnade om det kom något så vi visste om vi skulle klättra upp på taket, te.x om ett vildsvin kom...
men då hör vi VÄRSTA dunsen på plåttaket som om en stor hund eller något hoppade upp där!
Vi skrek och sprang mot (saravägen eller vad vägen heter) där det är massa hus och lampor, och då tittade vi bak men vi såg inget, då kramade vi varandra och gick vidare, men efter vi hade gått förbi en liten korsning så tittade jag bak igen, och SÅG en slags stor hund eller något ! Den var beige eller grå! Den stog bakom en sån där hus tomt, buske! Jag fortsatte titta och gick samtidigt snabbt baklänges ! och sa till Malin : Gå snabbare det är något där ! Malin tittade och jag såg hennes blick att hon också såg det, hon började nästan springa och då gjore jag det också, vi sprang upp för en brant backe, och jag började snabbt säga: jag kommer dö, jag kommer dö!!!!
och då hörde vi ett ljud! Blandat mellan en ylning eller, något jätte konstigt ! Så det var inte ett vildsvin!!
Jag plockade fram min mobil och bara skakade, jag ringde mamma och började gråta och sa att hon måste hämta oss, hon kom fort med bilen och vi körde hem...
Klockan var halv 11 på kvällen och ingen annan var ute, ni läsare får tro vad ni vill om detta ! Men det är SANT !
Jag har ALDRIG varit så rädd i hela mitt liv!
Antingen var det ett lodjur ( finns i Lohärad , utanför svanberga, en lärare har också sett ett lodjur på skolgården förut) Eller en VARG ! För det såg precis ut som en stor hund i storleken fast något större, och den skällde ju inte!
Ja, det var hur hemskt som helst...!

Jag ville berätta detta för er ! !

Kyss !

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback